3x3 Basketbol Türkiye Şampiyonası’nın Teknik Kurul Başkanı Faruk Güneş, turnuva boyunca basın mensuplarının yapmış olduğu katkılardan ötürü teşekkürlerini iletmek ve plaket takdiminde bulunmak üzere Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı’yı makamında ziyaret etti. Teknik Kurul Başkanı Güneş, yapmış olduğu ziyaretle ilgili olarak, “Bu yıl beşincisi düzenlenen organizasyonumuz önümüzdeki sene Türkiye Şampiyonası ile birlikte uluslararası bir misyon da yüklenecektir. Bizler, Çanakkale Belediyesi’ne, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ne, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ve siz değerli basın mensuplarına, desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.
Güneş, teşekkür plaketini Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı’ya takdim etti. Akıncı, yapılan ziyaretten ötürü mutlu olduğunu belirterek, sporu her zaman desteklerini belirtti.
Çağlar Kaynak Basket Sahasında 4 gün devam eden Üniversiteler 3x3 Basketbol Türkiye Şampiyonası Çeyrek Final, Yarı final ve Final müsabakaların oynanması ile sonuçlanmasının ardından kızlarda İstanbul Ticaret Üniversitesi, erkeklerde ODTÜ takımı birinci olmuştu.
 
Gizem Tuğçe BAYHAN