Ezine Belediyesinin Ramazan etkinlikleri kapsamında ilçe genelinde çeşitli noktalarda gerçekleştireceği iftar sofralarının yedincisi Gazi Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi sakinlerine Yahya Çavuş Anıtı yanında gerçekleştirildi.
 
Gazi Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi sakinlerine Yahya Çavuş Anıtı yanında gerçekleşen İftar Sofrasında mahalle sakinleri ile Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Fırat Akgün, Belediye Meclis Üyeleri Salih Özten, Mustafa Pilan ve Hakan Üner bir araya geldi.
 
İftar Sofrasına gelenlerle Başkan Babaoğlu ve eşi Remziye Babaoğlu masa masa gezerek ilgilendi, Din Görevlileri tarafından İftar Öncesi dua yaptırıldı. İftar öncesinde palyaçoların çeşitli oyunlarla eğlendirdiği iftara gelen tüm çocuklara oyuncak hediye edildi.
 
 Başkan Babaoğlu yaptığı açıklamada:“ Bizi yalnız bırakmayan halkımıza çok teşekkür ediyor ve birlik, beraberliğimizin sonuna kadar devam etmesini diliyorum. Mahalle iftar sofralarımız bu güzel atmosferde gönül sofralarına dönüşüyor.  Rabbim oruçlarımız ile dualarımızı kabul ve makbul etsin” dedi.
 
Haber: Fehmi Şenyiğit