Çanakkale Belediyesi tarafından  Nisan ayında gerçekleştirilen kültürel etkinlikler kapsamında 30 Nisan’da gerçekleştirilecek ‘Fanatik’ adlı tiyatro oyunu için Çanakkale’ye gelecek ünlü isim Salih Bademci Neslihan Arslan ve Nurhan Özenen’i yakından görmek ve ücretsiz tiyatro izlemek isteyen vatandaşlar bilet satış noktalarında metrelerce kuyruk oluşturdu.  

Tiyatro ve sinemaların pahalı olması ile Çanakkale Belediyesi tarafından düzenlenen ücretsiz tiyatro gösterileri yoğun ilgi gösteriyor. Her ay gerçekleştirilen kültürel etkinlikleri kapsamında Nisan ayında da  da tiyatro gösterimleri gerçekleştirildi. Yazar Sanatçı Evi ve Seramik Müzesinde satışları gerçekleştirilen tiyatro biletleri için vatandaşlar dakikalarca sıra bekledi.

28 Nisanda gerçekleştirilecek 7 kocalı Hürmüz ve 30 Nisanda ise ünlü isimler Salih Bademci, Neslihan Arslan ve Nurhan Özenen’in oynayacağı Fanatik tiyatro oyununun biletleri satışa sunuldu.  Ünlü isimleri yakından görmek ve ücretsiz tiyatro gösterimi fırsatını kaçırmak istemeyen vatandaşlar biletlerin satıldığı Yazar Sanatçı Evi ve Seramik Müzesinde  metrelerce uzunluğunda kuyruklar oluşturdu. 


Kaynak: Şahver Banu Çağlak