Çanakkale emlak sektörünün tanınmış ve sevilen isimlerinden KW Meta Brokerı Sebahattin Bircan’ın kızı, İSTEK 1915 Çanakkale Okulları ortaokul öğrencisi Duru Bircan küçük yaşta hayatını kaybetti. Acı haber Çanakkale’yi adeta yasa boğdu. Kentte satranç branşında başarılı bir sporcu da olan ve bu alanda dereceleri bulunan Duru Bircan, bugün (14 Mart Perşembe) kent merkezindeki Esenler Mahallesinde bulunan Kınalı Kuzular Camiinden ikindi namazına müteakip son yolculuğuna uğurlanacak.

KW Meta’dan ‘Acı kaybımız’ başlığı altında yayımlanan taziye mesajında, “Yönetici ortağımız Sebahattin Bircan’ın kızı canımız kardeşimiz Duru Bircan’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz.  Cenazesi 14 Mart Perşembe günü Esenler Kınalı Kuzular Camiinde kılınacak ikindi namazına müteakiben yeni şehir mezarlığına defnedilecektir. Kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyoruz. Başımız sağ olsun” denildi.

Çanakkale Satranç Eğitim Merkezi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, “Zamansız kaybını üzülerek öğrendik, Kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Değerli öğrencimiz Duru Bircan’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Öğrenim gördüğü Çanakkale İstek Okulları sosyal medya hesaplarından yayımlanan mesajda ise, “İSTEK 1915 Çanakkale Okulları Ortaokul öğrencimiz Duru Bircan'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Öğrencimize Allah'tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve tüm ailemize başsağlığı diliyoruz” denildi.

Boğaz Gazetesi olarak bizlerde Duru'ya Allah'tan rahmet, ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.


Kaynak: Senem Erdem İnal