Cumhuriyetin 100. Yıl Kutlamalarında Kepez Belediyesi, müzik söyleşisi ve konserle coşku yarattı

Kepez Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını coşkuyla kutlamak amacıyla, müzik ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yapıyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen etkinliklerden biri olan 'Atatürk, Cumhuriyet ve Müzik' söyleşisi ve koru konseri büyük ilgi gördü. Vatandaşlar, Türk bayrakları ile süslenmiş bir atmosferde etkinliklere katıldılar.

Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi Kepez Belediyesi de Cumhuriyetin 100. yılını büyük bir coşkuyla karşılıyor. Spor, sanat, eğlence ve müziğin bir araya geldiği etkinlikler dizisi içinde Müzikolog Ersin Antep'in 'Atatürk, Cumhuriyet ve Müzik' başlıklı söyleşiye ev sahipliği yapıldı. Söyleşinin ardından ise Barış Korusu unutulmaz bir konser verdi.

Müzikolog Ersin Antep'in katıldığı söyleşide, Türk müziğinin Cumhuriyet öncesinden sonrasına uzanan evrimi ve günümüz ile geçmiş dönemlere ait müzik tarzları ve bestelerin önemi hakkında kapsamlı bilgiler sunuldu. Söyleşi sonrasında yine Müzikolog Ersin Antep'in yönetimindeki Barış Korusu, muhteşem bir konser sergiledi. Vatandaşlar, Türk bayrakları ile donatılmış etkinlik alanında, koronun seslendirdiği eserlere coşkuyla eşlik ettiler.

Haber: Veysel Akın Salkın