Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Hastanesi Göz Hastalıkları Kliniği, günümüzde oldukça yaygın olan kırma kusurlarının modern ve etkili bir tedavi yöntemi olan lazerle tedaviye başladı.

ÇOMÜ Hastanesi Göz Hastalıkları Kliniği'nde, alanında uzman ve deneyimli Prof. Dr. Burak TURGUT liderliğinde kırma kusurlarının lazerle tedavisi programı başlatıldı. Kırma kusurları arasında miyopi, hipermetropi ve astigmatizma gibi yaygın sorunlar, modern tıbbın ve teknolojinin sunduğu imkanlarla etkili bir şekilde tedavi edilme yoluna giriyor.

Gelişmiş Teknoloji ile Etkili Sonuçlar
Lazerle kırma kusurları tedavisi, günümüzde gelişmiş tıbbi teknoloji sayesinde oldukça etkili sonuçlar veren bir yöntem olarak öne çıkıyor. Uzmanlar tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda, hastaların tedavi sonrasında daha net ve keskin görmeye başladıkları gözlemleniyor.
 
ÇOMÜ Hastanesi'nde Sağlıkta Yenilikçi Yaklaşım
Lazer tedavisi hakkında bilgiler veren Prof. Dr. Burak TURGUT, "LASIK ve PRK adı verilen tedavi yöntemlerinin yanısıra No-Touch olarak bilinen, göze dokunulmadan yapılan Trans-PRK adlı güncel refraktif korneal lazer tedavisinin de yapılmasına olanak veren Excimer Lazer Cihazı aktif hale getirilmiştir. Bu cihazın Hastanemize kazandırılmasında büyük katkı ve özverisi olan Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ali Kiraz' a, Biyomedikal Birimi personelimize ve bütün emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun’’ şeklinde konuştu.

Haber: Veysel Akın Salkın