Çanakkale Belediyesi, yaz aylarının vazgeçilmez etkinliklerinden olan Açıkhava Sinema Geceleri geleneğini bu yıl da sürdürüyor.

Temmuz ayı kültür etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinliklerin son durağı, Özgürlük Parkı oldu. Geçtiğimiz hafta Barış Kordonunda açılan sinema perdesi, bu kez Özgürlük Parkında filmseverlerle buluştu.
 
Keyifli Anların Yaşandığı 'Kim Bu Aile' Film Gösterimi
Özgürlük Parkı'nda gerçekleştirilen Açıkhava Sinema Gecesi etkinliğinde, ünlü yönetmen Bedran Güzel'in yönettiği 'Kim Bu Aile' filmi gösterildi. Ali Ekber Ersezer'in kaleminden çıkan senaryonun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Cengiz Bozkurt, Altan Erkekli, ve Atilla Al gibi deneyimli oyuncular yer aldı. Parkın eşsiz manzarasında, gün batımıyla birlikte izleyiciler keyifli anlar yaşayarak filmi izledi. Sinema gecesine katılan vatandaşlar, eğlenceli ve duygusal sahnelerle dolu filmle güzel bir akşam geçirdiler.
 
Renkli Etkinlik Programı
Çanakkale Belediyesi Açıkhava Sinema Geceleri etkinlikleri, Türk sinemasının birbirinden güzel filmleriyle kentlileri açık havada buluşturmaya devam ediyor. Önümüzdeki günlerdeki etkinlik programı ise şu şekilde: 26 Temmuz 2023 Çarşamba: Barış Kordonu'ndaki Barış Kafe'de saat 21:00’da, pop müziğin unutulmaz ismi Barış Akarsu'nun hayatını anlatan 'Barış Akarsu Merhaba' filmi sahnelenecek. 28 Temmuz 2023 Cuma: Yine Özgürlük Parkı'nda, Yeşilçam'ın unutulmaz eserlerinden biri olan 'Hüdaverdi' filmi izleyicilerle buluşacak. Sinema geceleri, kültür ve eğlence dolu etkinliklerle Çanakkaleli sinemaseverlere keyifli bir yaz yaşatmaya devam ediyor.
 
Haber: Senem Erdem İnal