Çanakkale Belediyesi Kültür Merkezinin açılışı, sahnelenen “Karmakarışık” oyunu ile oldu.

Sergilenen tiyatro oyunu Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve eşi Hale Gökhan, Belediye Meclis Üyesi Birten Sarıbaş ve birçok tiyatro sever tarafından izlenme fırsatı buldu.
 
Çanakkale Belediyesi Tiyatro Topluluğu tarafından hazırlanan tiyatronun oyunun yönetmenliğini Ebru Naz Eşli, yaptı.  U.Şahin Tağı, Serpil Kırıcı, Semih Kaynak, Yusuf Öcal, Hasan Sami Er, Nevnihal Genli, Binnur Tanrıver, Erol Küçükaksoy, Uğur Yıldırım ve Emre Erdoğan'ın oynadığı “Karmakarışık” oyunu, tiyatro severlerden büyük övgü aldı.

Oyunun sonunda Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, yönetmen Ebru Naz Eşli ve oyunculara çiçek takdiminde bulundu. ‘’Kentlilerimiz inşallah uzun yıllar buradan faydalanma imkanı bulur’’ ifadelerini kullanan Başkan Gökhan, “Şu an yeni belediye binası içerisindesiniz. Bu yapı sizlerin kaynaklarıyla yapıldı. Onun için burası sizin. Beğenmiş olmanız önemliydi. Onun için de çok mutluyum. Kentlilerimiz inşallah uzun yıllar buradan faydalanma imkanı bulur. Burası çağdaş bir teknolojiyle yapıldı. Yeşil bina olarak sertifikamızı da alacağız. Çanakkale halkına yakışır bir bina oldu. Burada birçok etkinlikte bir arada olacağız” dedi. ‘’ Çanakkale halkı da sanata, tiyatroya çok hevesli’’ diye konuşmalarına devam eden Başkan Gökhan, “Bu işi başarıyla sürdürüyorsunuz. Çanakkale halkı da sanata, tiyatroya çok hevesli. Hak ediyor Çanakkale halkı, bunu biz de sağlayalım” diyerek ifadelerini tamamladı.

Haber: Şahver Banu Çağlak