Eski vekil konuyla ilgili sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada konuya açıklık getirdi ve disipline sevkiyle ilgili Çanakkale’de bazı üyelerden imza talep edildiği bilgisi gelmesine rağmen bunu kimseye duyurmadığını söyledi. Küçük, 41 yılını üyesi, 12 yılını milletvekili olarak CHP ye adadığına dikkat çekerek, hiç mahkemeye çıkmamış ve kendisiyle ilgili hiç bir hukuki süreç yaşamamış birisi olarak, hakkındaki şikayetin Biga örgütüne ulaştığını ve dilekçenin tarafına iletildiğini kaydetti.
 
Konuyla ilgili savunması istendi
Küçük açıklamasında konuyla ilgili savunması istendiğini ve şimdi bu hazırlığı yaptığını dile getirerek şu ifadelere yer verdi; “Sevgili dostlar, değerli sayfa arkadaşlarım..3 /12/2016 tarihinde partimizin Adana mitinginde Sayın Genel Başkanımızın tutuklu bulunan bazı gazetecileri miting alanında anons etmesine tepki gösterdiğim paylaşımla ilgili olarak Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar’ın bu paylaşıma, tarafıma "sayın üyem" başlıklı yorumu ardından kendisine aynı sayfada cevap verilmiş ve peşi sıra daha çok Sayın Ünüvar'ı eleştiren yorumlar yapılmıştı. Ardından Çanakkale Belediye personelinden Önder Musaoğlu’nun konuyla ilgili şahsıma hakaretler içeren paylaşımı olmuş, bende bunu sayfamda paylaşmıştım. 9 /12/2016 dan itibaren disipline sevkimle ilgili Çanakkale’de bazı üyelerden imza talep edildiği bilgisi gelmesine rağmen bunu kimseye duyurmadım. Fakat süreç taleple ilgili olarak Biga örgütüne sevk sürecinde duyuldu. Değerli dostlar, hayatının 41 yılını üyesi, 12 yılını milletvekili olarak CHP ye adamış bir arkadaşınızım. Hiç mahkemeye çıkmamış ve kendimle ilgili hiç bir hukuki süreç yaşamamış birisi olarak, hukuka duyduğum saygı gereği 2 evladımı da hukukçu olarak yetiştirdim. Oğlum halen Yeditepe Üniversitesi Anayasa kürsüsünde Yrd. Dç. Dr. ve dekan yardımcısı olarak akademik yaşamını sürdürüyor. Kızım da Ankara'da resmi bir kurumda Avukat olarak çalışıyor. Dün itibariyle hakkımdaki şikayet Biga örgütüne ulaşmış ve dilekçe tarafıma iletilerek, konuyla ilgili savunmam istenmiştir. Ben şimdi bu hazırlığı yapıyorum. İnanmadığım hiç bir şeyi söylemedim ve paylaşmadım. Hiç kimseye de hakaret etmedim, partime zarar vermedim. Değerli arkadaşlar, sizden ricam parti içi hukuk süreç resmen başlamıştır. Bu nedenle hukukun işleyişine saygımız gereği hiç kimse bu konuyla ilgili paylaşım yapmasın yorumda bulunmasın. Ben süreçle ilgili siz değerli arkadaşlarımı bu yolla gelişmelerden haberdar edeceğim. Böyle bir süreci partimizde yaşıyor olmaktan çok ama çok üzgünüm. Ama inanıyorum ki hak yerini bulacak herkes davranışının karşılığını, gerek parti içi hukuk, gerekse TC mahkemelerinde görecektir. Bu konu bu platformda şimdilik kapanmıştır. Lütfen paylaşımda bulunup partimize zarar vermeyelim, hukuku zedelemeyelim. Sevgi ve saygılarımla.”
 
Küçük’ün bu açıklamasının altına çok sayıda partili yorum yaptı. Destek olanların sayısının fazla olduğu görülürken, CHP’nin bu kavgalar nedeniyle başarısız olduğunu ve artık bunları aşması gerektiğini söyleyenler de oldu. Süreçle ilgili son durum merakla beklenmeye başladı.
 


Kaynak: Haber Merkezi