Çanakkale'nin gururu, genç ve başarılı kadın futbolcularından oluşan Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü kadın futbol takımı, büyük bir heyecanla beklenen şampiyonluk maçına hazırlanıyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar 3. Ligi'nde 12. grupta yer alan ekip, 1 Mayıs Çarşamba günü saat 12:00'de 18 Mart Stadyumu'nda rakipleri Uludağ Spor ile kıyasıya mücadele edecek.

Ligin sonuna sadece bir hafta kala, TFF Kadınlar 2. Ligi'ne yükselmeyi garantileyen takımımız, şimdi de grup şampiyonluğu için ter dökecek. Play-off müsabakalarına katılmaya hak kazanmış olmaları, takımın morallerini yükseltirken, gruplarında lider olarak çıkmak ve play-off müsabakalarında avantaj elde etmek adına ellerinden geleni yapacaklarını gösteriyor.

Gruplarında bir ve ikinci sırayı alan takımlar play-off müsabakalarına katılmaya hak kazanacak. Grubunda ilk sırayı almak ve play-off müsabakalarında avantaj sağlamak isteyecek olan Çanakkale’nin kızları için bu müsabaka büyük önem taşıyor. Şampiyonluk maçında kent halkının destek için stadyumda desteği bekleniyor.


Kaynak: Veysel Akın Salkın