Üretim tesislerine yapılan ziyaret sonrası; Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan’ın sektör değerlendirmeleri yaptığı açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda; Genel Müdür Ersin Serbes, Doğtaş Kelebek Mobilya’nın başarılarına dikkat çekti. 2017 büyüme hedefleri, Doğtaş ve Kelebek Mobilya’nın kısa ve uzun vadeli planları, yatırımlar, sektörün en beğenilen Türk şirketi seçilmesinin altında yatan nedenler, müşteri odaklı yaklaşım ve perakendeci bakış açısı hakkında detaylı bilgi verdi.

Serbes, “Bildiğiniz gibi 2012 yılında Doğtaş’ın yanı sıra ailemize Kelebek Mobilya ve Mutfak da eklendi. Bu birleşmenin sizlerle işbirliğimize de katkısı büyük. Birleşmenin ardından geçen üç yılda yüzde 82'lik önemli bir büyüme gerçekleşti. Sektörel deneyimi uzun yıllara dayanan bir ekibe sahibiz. Bu bağlamda, önümüzdeki yıl hem yurt içinde, hem de yurt dışında çift haneli büyümeler sağlamaya devam edeceğiz. Şu anda yurt içi ve yurtdışında 350 noktada ürünlerimiz müşterilerimizle buluşuyor. 2017 yılında yeni pazarlara açılarak, dünyada yayılmaya devam etmeyi, Doğtaş ve Kelebek markalarımızı dış pazarlarda daha çok duyurmayı planlıyoruz.” dedi.

Doğtaş ve Kelebek markalarının sektörde Türkiye’nin en prestijli markaları olduğunun altını çizen Serbes, “Büyüme stratejimiz doğrultusunda 2017’de yurtdışında yeni pazar geliştirme çalışmalarımıza, yeni projelerimize, yatırımlarımıza devam edip, adımızdan söz ettireceğiz. Aldığımız başarılı sonuçların, ödüllerin arkasında büyük bir ekip çalışması yatıyor. Sizler de ailemizin önemli bir parçasısınız ve karşılıklı büyümek için işbirliğimizin artarak devam etmesini diliyorum.” dedi. Misafirler toplantının ardından keyifli bir akşam yemeğinde tekrar bir araya geldi.
 


Kaynak: Haber Merkezi