Sadullah Keleş’in seslendirdiği, aranjörlüğünü Hatem Tutkus’un yaptığı ‘Hayat’ şarkısının video klibin yönetmen koltuğunda ise Yusuf Özbilen oturuyor. Keleş, “ İzmir’de yaşıyorum. İzmir’de, İstanbul’da ve yurtdışındaki ülkelerde sahne alıyorum.  22 yıl önce bir şirketle anlaştığını, sonradan olmadığını söyleyen Keleş, hikayesini anlattı: “Allah’ım bugüne nasip etti. Çok güzel gidiyor şu an. Sahnede de fantezi arabesk söylüyorum. Arabeske son zamanlarda dönüş var. Müzik evrensel ama arabeskin bizim sosyal yapımız gereği çok geçerli. Unutulmuş diye düşünüldü ama unutulmadı. Hala içimizde arabesk var.”
 
“İYİ PARÇALARLA DİNLEYENLERİN KARŞISINDA OLACAĞIZ”
Keleş, “Albümümüzde 10 parça var. Bu parçaların 8’i kız kardeşim ve bana ait. Beraber çalışmalar yaptığımız zaman zarfında üretmeye çalışıyoruz. ‘Hayat’ şarkısı haricinde diğer bütün şarkılar 97 yılından. Duygular o zamanlardan başladı ve bu zamana geliyor. İnşallah devam ettiğimiz sürece daha iyi parçalarla dinleyenlerin karşısında olacağız” diye anlattı.
 
“COVER DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ PARÇALAR DA VAR”
2020 yılı içerisinde yeni bestelerin müjdesini veren Keleş, “Cover düşündüğümüz parçalar da var. Eski arabesklerden biz de nasibimizi alabilirsek şarkıları okuyup, kliplerini çekeceğiz. Ekip olarak hep beraber cover parçalarını çok iyi seçeceğiz. İnanmak ve doğruyu sunmak hep makbul” dedi.
 
“GÜZ VAKTİ’NİN KLİP ÇEKİMLERİNE DE BAŞLIYORUZ”
Albüme ismini veren ‘Güz Vakti’ şarkısını değerlendiren Keleş,  “Biraz ritmik bir parça ama bir taraftan hüzün dolu. Onun akıbetinde ‘Sev Beni’ ve ‘Hava Sıcak’ parçası da yine ritmik bir şarkı. Güz Vakti’nin klip çekimlerine de başlıyoruz. Bunun da duyurusunu buradan verelim” ifadelerini kullandı.
 
Gülçin AKIN