Gündem

Tanyeri üçüncü şubesiyle hizmetinizde

Kentin önemli işletmelerinden Tanyeri Cafe ve Pastaneleri görkemli bir açılışla üçüncü şubesini hizmete soktu.

Barboros Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde İbrahim Bodur Lisesi karşısındaki yeni şubenin açılışını, işletme sahibi Sevgi Tanyeri, kardeşi Öznur Tanyer ve Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Vurucu ile birlikte gerçekleştirdi. Çok sayıda davetlinin katıldığı görkemli açılışta konuşan işletmeci Tanyeri; “Her işletme bizim bir çocuğumuz gibi çünkü buraya emek harcıyorsunuz. Bu bizim üçüncü çocuğumuz. Sunacağınız hizmeti, kaliteyi her seferinde bir üst noktaya çıkarmak için çabalıyorsunuz. Bu nedenle her işletme bizim için bir evlat itinası istiyor. Tanyeri Cafe ve Pastane, ailelerin gelip özel günlerini değerlendirebileceği bir yer. Atatürk Caddesi’ni tercih etmemizin nedeni bu bölgede böyle bir işletmeye ihtiyaç olmasından ötürü. Doğru bir strateji kullanarak açılışımızı yaptık. Bundan sonra yeni projelerimiz olacak ve Tanyeri Cafe ve Pastaneleri zinciri olma yolunda adımlar atacağız” dedi.
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Vurucu, yeni işletmenin hayırlı olması temennilerini ileterek,  Çanakkale’mizin ekonomisine ve istihdamına yepyeni bir soluk kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Kurdelenin kesilmesi ardından davetliler yeni işletmeyi gezerek ikram edilen birbirinden güzel lezzetleri tatma imkanı buldu. Sevgi ve Öznur hanım davetlilerle tek tek ilgilendi. Boğaz Gazetesi olarak bizlerde Tanyeri Cafe ve Pastaneleri’nin üçüncü işletmesinin hayırlı olması dileyerek, bol kazançlar diyoruz.

Ersan KÜÇÜKKURU