Gündem

Avcılardan tavşan pilavı

Lapseki Avcılar kulübü üyeleri ‘Av paylaştıkça güzeldir’ solgunuyla başlattıkları etkinlik kapsamında tavşan pilavı yediler.

Avcılar birlikte gittikleri avda vurdukları tavşanlardan pilav yaptırıp çarşı içinde vatandaşlarla birlikte yediler.
 
Belediye başkanı Eyüp Yılmaz’ın da katıldığı Avcılardan Ali Kahyaoğlu, Sedat Yılmaz ve bazı avcılarında katıldığı etkinlikte kısa bir konuşma yapan avcılar kulübü başkanı Hakan Can” Bizlerin sloganı av paylaştıkça güzeldir şeklinde. Bu felsefeyle hem beraberliğimizi sağlamak, hem de güzel vakit geçirmek için tavşan pilavı yaptık. Çok güzel bir etkinlik oldu. Biz bu tür etkinliği av sezonu boyunca yılda birkaç kez yapıyoruz avımızın bereketi arttığını düşünüyoruz gelen herkese özellikle belediye başkanımıza çok teşekkür ediyoruz" dedi. 
 
Belediye başkanı Eyüp Yılmaz” Avcılarımızın yaptığı tavşan pilavı da yenir muhabbetleri de dinlenir. İlçemizde avcılık yapan birçok avcımız var yıl boyunca av sezonunda bu tür etkinlikler yapıyorlar bizlerde genelde birçoğuna katılıyoruz kendilerini bu tür bir etkinlik düzenledikleri için kutluyorum. En kısa sürede avcılarımız ile birlikte av gitmeyi düşünüyorum”dedi.
 
Ercan Özçetin