Gündem

TÜRSAB Çanakkale-Körfez BTK’da Çelik güven tazeledi

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜSAB) 24. Dönem Çanakkale Körfez Bölge Temsil Kurulu (BTK) seçimlerinde Ahmet Çelik güven tazeledi.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜSAB) 24. Dönem Çanakkale Körfez Bölge Temsil Kurulu (BTK) seçimlerinde Ahmet Çelik güven tazeledi.

Çanakkale Ticarete ve Sanayi Odası (ÇTSO) Kongre ve Fuar Merkezinde gerçekleşen 24. Dönem Çanakkale Balıkesir Bölge Başkanlığı seçimlerinde TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bilir ve TOAR İhtisas Başkanı İbrahim Tanrıverdi de yer aldı. Seçime tek aday olarak giren bir önceki dönem Başkanı Ahmet Çelik, Balıkesir ve Çanakkale il, ilçelerinden toplam turizmcilerin oy kullanıldığı seçimde 43 geçerli oyun tamamını alarak yeniden TÜRSAB Çanakkale-Körfez Bölge Temsil Kurulu Başkanı seçildi.

Çelik seçim sonrası düşüncelerini; “Bölge Başkanlığı seçimlerini çok şükür kazandık. Önce aileme, sonra yönetim kurulundaki arkadaşlarıma, dostlarıma, emeği geçenlere ve bizlere bu görevi layık gören kıymetli Bölge Acentelerimize teşekkürü bir borç bilirim. Daha fazla çalışacağımıza kimsenin şüphesi olmasın” sözleriyle paylaştı.

Ahmet Çelik’in yeniden başkan olduğu Çanakkale Körfez Bölge Temsil Kurulu yönetiminde; Alp Sezek, Hasan Uçarsoy, İlhami Gezici ce Savaş Can yer aldı. Yedek üyeler ise; İkbal Akça, Mümin Busançlı, Kenan Türkyılmaz, Fatih Ergün ve Aydın Kılcı’dan oluştu.

Ersan KÜÇÜKKURU