Gündem

Bayramiç’te okullar yeni eğitim öğretim yılına hazırlanıyor

ÇANAKKALE’nin Bayramiç İlçe Belediyesi tarafından, 2017-2018 eğitim-öğretim yılı öncesinde okullar temizlenerek, yeni eğitim öğretim yılına hazırlanıyor.

Bayramiç Belediyesi tarafından yeni eğitim öğretim yılı öncesinde ilçe genelinde devam eden genel temizlik çalışmaları kapsamında, okullarda da temizlik çalışmaları gerçekleştiriliyor. Ekipler, hummalı bir çalışma yaparak, okulları yeni eğitim öğretim yılı öncesinde hazır hale getiriyor.

Okullarda devam eden temizlik çalışmaları hakkında bilgi veren Bayramiç Belediye Başkanı AK Partili Sadettin Arslan, “2017-2018 yılı eğitim öğretim yılında gerek temizlik, gerekse sağlık şartları açısından sorunsuz girilmesi için ekiplerimiz başlattıkları hummalı çalışmaları sürdürüyor. Çocuklarımızın sağlıklı ve huzurlu bir çevrede eğitim görmesi için okullarımızdan gelen talepleri yerine getiriyoruz. Öğrencilerin eğitim gördüğü ve teneffüs aralarını geçirecekleri bölgeler temizleniyor. Okullarımız çevre düzenlemeleri, peyzaj alanları ve iç mekan temizliği ile daha güzel ve estetik bir görünüme kavuşacak” dedi.