Gündem

Çanakkale Muhtarlar Derneğinin yeni başkanı belli oldu

Çanakkale Muhtarlar Derneğinin yeni başkanı yapılan seçimde belli oldu.

Çanakkale Muhtarlar Derneği Başkanlığı'na yapılan seçimde, üç adayın yarışı sonucunda Çıplak Köyü Muhtarı Ufuk Göçoğlu, başkanlık koltuğuna oturdu. 

Çanakkale İl Özel İdaresi Toplantı Salonu'nda gerçekleşen seçimde, dernek üyeleri tarafından yapılan oylama sonucunda Göçoğlu, 45 oy alarak rakiplerini geride bıraktı. Yarışta Serçeler Köyü Muhtarı Mehmet Ali Uzun, 22 oy alarak ikinci sırada yer alırken, Halileli Köyü Muhtarı Erdinç Gökbayrak ise 3 oy ile üçüncü oldu. 

Çanakkale Muhtarlar Derneği'nin yeni başkanı Ufuk Göçoğlu, seçim zaferinin ardından yaptığı açıklamada, derneğin çıkarları doğrultusunda çalışacaklarını ve üyelerin beklentilerini karşılayacaklarını belirtti. Göçoğlu, yeni dönemde dernek çalışmalarını daha da etkin hale getirme sözü verdi. Çanakkale Muhtarlar Derneği Başkanlığı seçimlerinin sonucu, büyük bir ilgiyle karşılandı. Yeni başkan Ufuk Göçoğlu'nun, derneğin ve ilçenin geleceğine yönelik atacağı adımlar, merakla bekleniyor.

Yapılan seçimlerin ardından yen Başkan Göçoğğlu ve muhtarlar derneğe geçerek seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.