İhtiyacı olan çocukları yarınlara hazırlamak amacıyla başlatılan Minik Kalpler İçerde kampanyasına Doğtaş da katıldı. Türkiye’nin en beğenilen ve değerli markaları arasında yer alan Doğtaş, İçerde dizisi ile anlamlı bir işbirliğine imza attı. Mika-Der ve İçerde dizisi ekibinin Tekirdağ’da kurulacak olan Spor ve Rehabilitasyon Merkezi’ne katkı sağlamak için başlattıkları “Minik Kalpler İçerde” sosyal sorumluluk projesine Doğtaş da destek verdi. İhtiyacı olan çocukları geleceğe hazırlamak amacıyla yapılacak merkezin tüm mobilyalarını Doğtaş karşılayacak.
 
İçerde dizisi oyucularının SMS ile destek çağrısı yaptığı film ile başlatılan kampanya kapsamında bir de tören düzenlendi. Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen etkinlikte, İçerde dizisinin final bölümü izleyiciler ve tüm ekibin katılımıyla izlendi. Elde edilen gelirin, Spor ve Rehabilitasyon Merkezi’nin kuruluşu için kullanıldığı gecede, Doğtaş da stand kurarak yer aldı.
 
Minik kalplerin yanındayız
Kampanyaya katılımlarını değerlendiren Doğtaş CEO’su Ersin Serbes, her zaman için kurumsal bir vatandaş olarak toplumsal sorumlulukları paylaşmaya hazır olduklarını belirtti ve “Sosyal sorumluluklarımız ve topluma karşı görevlerimiz bizler için yaptığımız işin çok ötesinde. Minik kalplerin yarınlara hazırlanması, sağlam bir geleceğe sahip olmaları için yapılan bu anlamlı işbirliğinin bir parçası olmaktan ve bu anlamlı gecede yer almaktan gurur duyuyoruz” dedi. Serbes, “Mika-Der’in minik kalplerine adanan bu gecede, biz de Doğtaş olarak katkı sağladığımız ve ihtiyacı olan çocuklara yardım edebildiğimiz için mutluyuz” dedi.
 


Kaynak: Haber Merkezi