Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayının gelmesiyle birlikte MHP, ilçelerdeki vatandaşlara iftar verme geleneğini sürdürdü. Ayvacık'ta MHP Belediye Başkan Adayı Muharrem Şahin'in organize ettiği iftar programı, partililer ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. İftar programı, Ayvacık Kaymakamı Salih Sak'ın da katılımıyla gerçekleşti. Rekabeti bir kenara bırakarak iftar programına Ayvacık Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Mesut Bayram, AK Parti Belediye Başkan Adayı Ersan Sezer ve İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım da iştirak etti. Teşkilatlar ve çok sayıda vatandaşın da katılımıyla program, birlik ve beraberlik içinde geçti.

MHP'nin İftar Geleneği Devam Ediyor
Milliyetçi Hareket Partisi, Ramazan ayında düzenlediği iftar programlarıyla vatandaşlarla bir araya gelmeye ve manevi atmosferi paylaşmaya devam ediyor. Bu tür etkinlikler, siyasi rekabetin ötesinde birlik ve dayanışma ruhunu pekiştiriyor. Ezanın okunması ve duaların edilmesinin ardından  kısa bir konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi  Ayvacık Belediye Başkan Adayı Muharrem Şahin   “Bu akşam iftar yemeğimizde bizlerle birlikte olan Ayvacık Kaymakamımız Salih Sak'a, MHP İl Başkanımız Ali Tuğrul Yıldırım'a, Ayvacık Belediye Başkanımız  Mesut Bayram'a, Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ersan Sezer'e, tüm kamu-kurum çalışan ve müdürlerimize, katılımlarını esirgemeyen tüm Ayvacıklı hemşehrilerime ve hava muhalefetinden dolayı bu akşam bizimle olamamasına rağmen desteklerini esirgemeyen tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum. Tekrar ve tekrar söylüyoruz, Siyaset için değil Ayvacık için geliyoruz!” dedi. 
İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım ise “Bu akşam İftarımızı MHP Ayvacık İlçe Başkanlığımız uhdesinde MHP Ayvacık Belediye Başkanımız Muharrem Sahin’ in düzenlediği, Necmettin Ötün Hoca ile Lapseki İlahi Grubunun organizasyonuna katıldıkları İftar Programında açtık. İftarımıza teşrifleri ile bizleri onurlandıran tüm Ayvacıklı Hemşerilerimize teşekkür ederiz” dedi. 


Kaynak: Veysel Akın Salkın