Geyikli Belde Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, beldedeki kültür ve sanat hayatını zenginleştirecek önemli bir projenin başladığını duyurdu. Geyikli Belde Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, beldede kültür ve sanat alanındaki çalışmaları hız kesmeden sürdürüyor. Daha önce hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Başkan Oruçoğlu, şimdi de Geyikli Kültür Sanat Merkezi'nin inşaatının başladığı müjdesini verdi.

Geyikli'ye Değer Katan Projeler
Başkan Oruçoğlu, daha önce de beldede birçok önemli projeye imza atmıştı. Üniversite ile Uygulama Meslek Yüksek Okulu, Geyikli Kapalı Pazar Yeri, 112 İstasyonu, Geyikli İlkokulu gibi projelerle beldenin gelişimine katkı sağlamıştı. Şimdi ise kültür ve sanat alanında yapılacak olan yeni projeyle beldedeki kültürel hayatı daha da zenginleştirecek. Başkan Oruçoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Şükürler olsun Kültür Merkezi inşaatımız başlıyor. Yer teslimini müteahhite yaptık. 5 ay sonra kültür merkezimizi teslim alacağız. Hanımlarımız, gençlerimiz için aktiviteler gerçekleştireceğiz. Tarih hizmet edenleri yazacak, boş boş konuşanları değil. Hayırlı olsun Geyiklimize" ifadelerine yer verdi.

Geyikli Kültür Sanat Merkezi'nde Neler Olacak?
Geyikli Kültür Sanat Merkezi'nin tamamlanmasıyla birlikte beldede çeşitli kültürel etkinlikler düzenlenecek. Konserler, tiyatro oyunları, sergiler ve daha birçok etkinlik, beldedeki kültürel hayatı renklendirecek. Ayrıca merkez, gençlere ve kadınlara yönelik çeşitli kurs ve etkinliklere de ev sahipliği yapacak.


Kaynak: Şahver Banu Çağlak