21-22 Temmuz 2016 tarihleri arasında Parion Hotel’de gerçekleşen Liderlik Kampı programı kapsamında çocukların sosyal ve kültürel gelişimlerinde farkındalık yaratmak amacıyla alanında uzman eğitimciler tarafından eğitimler verildi.
 
Programda; Öğrenci ve Lider Olmak, Liderlik Özellikleri (kişisel yetkinlikler, sosyal yetkinlikler), Sosyal Sorumluluk ve Değerlerimiz (yardımlaşma, paylaşma, hoşgörü, sevgi, saygı ve etik kurallar), Kişisel Gelişim ve Kültürlü Birey Olma, Özgüven ve Geliştirme, Saygı, Nezaket, Görgü Kuralları, Sofra Adabı ve Bilişim Teknolojilerini Yerinde Kullanma, Çevreye Duyarlılık ve Yenilenebilir Enerji, Demokrasi Eğitimi, Çocuk ve Vatandaşlık Hakları, Girişimcilik, Strateji, Planlama (Takım Çalışmaları), Liderlik ve Başarılı Bir Girişimcilik Öyküsü, Hitabet ve İletişim konularında çeşitli eğitimler verilirken, Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar da, Demokrasi Eğitimine katıldı. Ünüvar’ın drama çalışmalarına da yer verdiği eğitim, öğrencilerden büyük ilgi topladı.
 
İki gün boyunca yoğun ve keyifli anlatımların yapıldığı, atölye çalışmalarının gerçekleştiği Liderlik Kampı sonunda ise sertifika töreni düzenlendi. Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar, proje ekibi, eğitimciler, katılımcı öğrenciler ve ailelerinin yer aldığı törende öğrencilere katılım belgeleri takdim edilirken, tören pasta kesimi ile son buldu.
 


Kaynak: Haber Merkezi