Belediye tarafından organize edilen "Alice Harikalar Diyarında" adlı tiyatro gösterisi, çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.

Dünya Çocuk Hakları Günü'nü özel kılan etkinlikte Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, çocuklarla birlikte tiyatro gösterisini izleyerek eğlenceli anlar yaşadı. Çocukların neşesi ve heyecanıyla bir araya gelen Başkan Yılmaz, çocuk haklarına duyulan önemi vurgulayarak, onların mutluluğuna ortak oldu. Lapseki Belediyesi tarafından düzenlenen tiyatro gösterisi, "Alice Harikalar Diyarında" adlı eserle çocukları büyülü bir dünyaya taşıdı. Renkli kostümler, eğlenceli karakterler ve unutulmaz anlarla dolu gösteri, çocukların yüzlerinde gülümsemelere neden oldu.

Çocuk Hakları Günü, Çocuklara Özel Etkinliklerle Kutlandı

Lapseki Belediyesi tarafından düzenlenen "Alice Harikalar Diyarında" tiyatro gösterisi, Dünya Çocuk Hakları Günü'nü çocuklar için unutulmaz kılarak, geleceğin teminatı olan küçüklerin mutluluğuna katkı sağladı. Dalyan İsmail Baykut İlköğretim okulu, spor salonunda gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz; '' Tüm Çocuklarımızın 20 Kasım, Dünya Çocuk Hakları Günü'nü kutluyorum. Tüm çocuklarımızın daha sağlıklı, daha mutlu olduğu, daha çok korunduğu, yaşadığımız her alanda temel çocuk haklarının uygulandığı erdemli bir dünya diliyoruz ve sizleri çok seviyoruz. Sizler bizim geleceğimizsiniz'' dedi.

 Haber: Şahver Banu Çağlak