Çanakkale’de ilk tüp bebek işlemini gerçekleştiren Prof. Dr. Bülent Demir’in başarılı operasyonu ile dünyaya gelen bebeğe Zeynep ve Ali Paçal çifti Hasan Eymen ismini koydu. Zeynep Hanım kendisine annelik duygusunu yaşatan hastane personeline çok minnettar olduğunu söyledi.

Prof. Dr. Bülent Demir "Çanakkale ilinde faaliyet gösteren tek tüp bebek merkezinin ilk sağlıklı bebeğini dünyaya getirmenin hem mutluluğunu hem de gururunu yaşıyoruz. Tüp Bebek Merkezi'nin açılmasında, uygulamasında ve devam ettirilmesinde katkılarından dolay Üniversite ve Hastane Yönetimine, ayrıca özveri ile çalışan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum" açıklamasında bulundu.

 

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ali Kiraz ve Hastane Yönetimi Çanakkale’nin ilk tüp bebek merkezine sahip hastanede sağlıklı bir şekilde ilk bebeğin dünyaya gelmesinin heyecanını yaşadıklarını bildirirken, bebek Hasan Eymen'i ve bu tatlı heyecanı yaşayan anne babayı ziyaret ederek hayırlı olsun ve geçmiş olsun dileklerinde bulunarak çiftin mutluluklarını paylaşıp, bebeğe ÇOMÜ Hastanesinin hediyesini takdim ettiler.