Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Ziraat Fakültesi ev sahipliğinde düzenlenen 15. Ulusal Tarım Ekonomisi Kongresi kapsamında yer alan etkinliklerden biri olan "Buğdayın Hikayesi" Uluslararası Katılımlı İllüstrasyon Sergisi, kongre katılımcıları tarafından ziyaret edildi.
 
Uluslararası Troia Festivali kapsamında açılan ve Çanakkale Belediyesi Yeşil Yerel Yönetim Binası ve Kültür Merkezi'ndeki Troia Sergi Salonu'nda yer alan "Buğdayın Hikayesi" isimli Uluslararası katılımlı İllüstrasyon Sergisi, 15. Ulusal Tarım Ekonomisi Kongresi kapsamındaki katılımcılar tarafından tekrar ziyaret edildi.
 
22 Ülkeden 60 Sanatçı ve Tasarımcının Eserleri Sergide
Sergide, 22 farklı ülkeden 60 sanatçı ve tasarımcının eserleri yer alıyor. Buğdayın kültürel ve tarihsel önemini yansıtan bu eserler, ziyaretçilerden büyük ilgi görüyor. Sergi, tarım ekonomisi ve buğdayın kültürel değeri hakkında farkındalık yaratmayı amaçlıyor. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu, Belediye Başkan Vekili M. İrfan Mutluay'a teşekkür belgesi ve plaket takdim etti. Serginin başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesine katkılarından dolayı teşekkür edilen Mutluay, bu önemli etkinliğin düzenlenmesine destek sağladı.
 
Haber: Şahver Banu Çağlak