Dünya çapında tanınmış oyuncu Ray Stevenson, savaş ve aksiyon filmlerindeki rolleriyle biliniyordu. İtalya'da çekimler için bulunduğu sırada fenalaşan ünlü oyuncu, maalesef hayatını kaybetti. 4 gün sonra 59 yaşına girecek olan Stevenson'ın ölüm nedeni henüz açıklanmadı.

Stevenson, Rome, Vikings ve Dexter gibi önemli dizilerde başarılı performanslarıyla izleyicilerin beğenisini kazanmıştı. Ayrıca Thor filmleri ve Divergent dizisi gibi yapımlarda da önemli roller üstlenmişti. Birçok İngiliz yapımı televizyon dizisinde de yer alarak tanınmıştı, bunlar arasında Band of Gold, Peak Practice ve Murphy's Law gibi yapımlar bulunmaktadır.

Aktör, İtalya'nın Ischia adasında çekimleri devam eden 'Cassino in Ischia' adlı aksiyon filmi için bulunuyordu. Fenalaşması sonucu hemen hastaneye kaldırılan Stevenson'a yapılan tüm müdahalelere rağmen maalesef hayatını kaybetmekten kurtulamadı.

Ray Stevenson'ın ani ölümü, yaklaşan doğum günü olan 59. yaşını kutlamadan önce ailesi ve sevenleri için büyük bir şok oldu. Ünlü oyuncunun ölüm nedeni hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ray Stevenson'ın ani vefatı, sinema ve dizi dünyasında derin bir üzüntü yarattı ve sevenlerini yasa boğdu.


Kaynak: Haber Merkezi