Çanakkale’de geçtiğimiz hafta Ezine’de 26 kişinin katıldığı Milliyetçi Hareket Partisi’ne (MHP) Çan’da 50 kişi daha katılım sağladı.

14 Mayıs seçimler yaklaşırken partiler çalışmalarını hızlandırdı. Sahaya milletvekili adaylarıyla inerek seçmenle buluşan partiler, kendi politika ve projelerini anlatıp oy toplamak için yoğun çaba sarf ediyor. Bu süreçte partiler yeni üyeler de ediniyor. Özellikle son bir haftada MHP ailesine katılım ve geri dönüşler dikkat çekiyor. Geçtiğimiz hafta Ezine ilçesinde 18’i yeni 8’i de İyi Parti’den olmak üzere 26 kişiye rozet takılmıştı. Dün de Çan ilçesinde MHP’ye 40’ı yeni, 10’da İyi Parti’den dönüş yapanlardan oluşan 50 kişi daha katıldı.  

Yeni üyeler için MHP Çan İlçe Başkanlığı'nda rozet t töreni düzenlendi. MHP İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, MHP Çan İlçe Başkanı Halil Turhan, MHP Çanakkale 4. sıra Milletvekili Adayı Fatih Şahin ve partililerin katılım sağladı programda yeni üyelerin rozetleri takıldı.

MHP İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım yaptığı açıklamada, "Üye olma beyanı ile partimize teveccüh gösteren değerli gönüldaşlarımıza, zilletin tuzaklarına geçit vermeyen, İp'ten ve diğer siyasi partilerden yuvaya dönüş yapan kıymetli arkadaşlarımıza, Çan İlçe Başkanlığımızda, Milletvekili Adayımız Fatih Şahin, Aday Adayımız Mehmet Seymen, İl Genel Meclisi Üyemiz Recai Ertan, il başkan yardimcimiz, Belediye Encümeni Yılmaz Özen, İlçe Başkanımız Halil Turhan ve teşkilatimiz ile birlikte rozet takma programimizi gerçekleştirdik" dedi.

Haber: Fırat Gür