Tavaklı'da bugün saat 14:05'te çıkan yangın kontrol altına alındı. 

Bakan Pakdemirli, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün öğleden sonra başlayan Antalya Akseki ve Çanakkale Ezine yangınları kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları devam ediyor" dedi.

Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel yine bir paylaşım yaparak yangının kontrol altına alındığını duyurdu ve "Başaramayacaksınız, yaktırmayacağız" dedi.

Yangına, Çanakkale Bölge Müdürlüğüne Ait 2 Adet Helikopter, Balıkesir Bölge Müdürlüğü Edremit İşletme Müdürlüğü'ne ait 1 adet helikopter, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü'ne Ait 20 adet arazöz, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait 2 adet dozer, Ezine Belediyesi'ne ait 3 Adet itfaiye aracı, Geyikli Belediyesi'ne ait 1 adet itfaiye aracı, Geyikli Belediyesine ait 1 adet arazöz aracı, yoplam 100 adet orman ve itfaiye personeli müdahale etti.

Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, bir paylaşım yaparak "Ateşle savaşan tüm kahraman personellerimize ve ayrıca personellerimize destek veren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Rabbim devletimize, milletimize zeval vermesin. Tavaklımıza geçmiş olsun. Başaramayacaksınız, yaktırmayacağız" dedi.


Kaynak: Haber Merkezi