Vali İlhami Aktaş, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Çanakkale merkeze bağlı Çınarlı Köyü’nü ziyaret etti.
 
Köy okullarının yüz yüze eğitime geçmesiyle Çınarlı İlkokulunu ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Vali İlhami Aktaş, yetkililerden Çınarlı İlkokulunda öğrencilerin sağlığı için genel dezenfeksiyon ve temizlik işlemlerinin büyük bir özen ve hassasiyetle yapıldığı bilgisini aldı.
 
Öğretmenlerle bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami Aktaş, öğrencileri sınıfta ziyaret ederek derslerinde başarılar diledi. Çınarlı İlkokulu ziyaretlerinin ardından Vali İlhami Aktaş, Çınarlı Köyü Muhtarlığını ziyaret etti. Ziyarette Vali İlhami Aktaş, Çınarlı Köy Muhtarı Yavuz Selim Kozak ile bir süre görüşüp sohbet ederek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Çınarlı Köyü sakinleriyle de sohbet eden Vali İlhami Aktaş,  köy sakinlerinin taleplerini dinledi. Çınarlı Köyü sakinleri Vali İlhami Aktaş’ı aralarında görmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler. Vali İlhami Aktaş’ın Çınarlı Köyü ziyaretlerine İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz ve Çınarlı Köy Muhtarı Yavuz Selim Kozak eşlik ettiler.
 
Haber Merkezi
 


Kaynak: Haber Merkezi