Söz ve müziği Sertaç Aydoğan’a ait olan ‘Bay Mükemmel’ isimli parça ile isminden söz ettiren Gizem Dağdelen, hızlı bir şekilde yeni bir single için kolları sıvadığını açıkladı. Dağdelen, “Şarkıyı dinlediğiniz zaman karşıdakinin ‘Bay Mükemmel’ olmadığını söylüyor. Bu şarkı aslında Demet Akalın için yazılmış bir şarkı 8 sene önce. Daha sonra bir anlaşmazlıktan ötürü Demet Akalın şarkıyı almaktan vazgeçiyor ve şarkı kalıyor. Daha sonra da şarkı bize nasip oldu” dedi.
 
“20 TANE DAHA ŞARKI ARASINDAN SEÇTİM”
Kendisinden bahseden Dağdelen, “Eğitimimi veterinerlik alanında tamamladım. Bu single benim hayalimdi. Şimdiki zamanlardaki gibi değildi o zamanlar tabi bu iş için düşünceler. Müzik olayı da hep çocukluğumdan beri içimde olan bir şeydi. Kısmet bugüneymiş. Hayırlısı ile çıkarttık sonra. Bu şarkının yanında 20 tane daha şarkı dinledim. Benim şarkının hikayesinden haberim yokken seçtim bu şarkıyı. Seçtikten sonra şarkının hikayesini öğrendim. Birçok şarkının içerisinden seçtim ve inanın Sertaç Bey’in şarkılarının hepsi bu kadar güzel” diye anlattı.
 
SONBAHARA YENİ ŞARKI GELİYOR
Gizem Dağdelen, “Kısmet olursa yaz sonunda slow bir şarkıyla başladık. Uzun süren bir süreç olduğu için şimdiden başladık çalışmalara. Umarım o da çok güzel olacak. Sürprizler gelecek herkes takipte kalsın” diye duyurdu.
 
Gülçin AKIN