No Doubt, Anaheim, Kaliforniya'da kurulmuş olan Amerikan rock grubudur. 

Ska-pop soundlu grubun ilk albümü No Doubt, döneminde grunge hareketinin yaygın olmasından dolayı başarılı olamadı. Grubun elmas sertifikalı albümü Tragic Kingdom, 1990'ların skaya, geri dönüşünde rol oynadı ve albümden çıkan üçüncü single "Don't Speak", Billboard Hot 100 Airplay'de on altı hafta boyunca bir numarada kalarak rekor kırdı.

Grup, sonraki albümü Return of Saturn'u dört yıl sonra yayımladı fakat pozitif eleştirilere rağmen albüm, ticari bir başarı elde edemedi. On beş ay aradan sonra grup, reggae ve dancehall müziğini içeren Rock Steady ile geri döndü. Albüm, esasen Jamaika'da kaydedildi ve Jamaikalı artistler Bounty Killer, Sly and Robbie ve Lady Saw ile olan çalışmalarıyla ön plâna çıktı. Albüm, single'ları "Hey Baby" ile "Underneath It All" ile iki Grammy Ödülü elde etti.

No Doubt, her ikisinde de Talk Talk'un synthpop şarkısı "It's My Life" şarkısının cover versiyonunu içeren The Singles 1992-2003 adındaki toplama albümünü ile kutu set olan Boom Box'ı 2003'te çıkardı. Solist Gwen Stefani, sonraki yıl grup arkadaşı Tony Kanal, Neptune ve yan projesi Invincible Overlord'a başlayan Tom Dumont ile iş birliği yaparak solo kariyerine başladı. Grup, kariyeri boyunca, iki Grammy Ödülü kazandı ve dünya genelinde 27 milyon albüm satışı yaptı. Grup, 2009 yazında, bir ulusal turneye çıktı.