Türkiye’nin dört bir yanında bulunan şubeleriyle her damak zevkine uygun yepyeni bir menü ile hizmet veren Kahve Diyarı’nın Çanakkale’de Cevatpaşa Mahallesi Şirin Sokak’ta oluşturulan şubesi görkemli bir törenle açıldı. Çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile Biga Belediye Başkanı İsmail Işık da yer aldı. Kahve Diyarı’nın işletmecileri Davut Aydın, Serkan Yılmaz ve Erkan Çalışkan’ın Çanakkale’ye güzel bir mekan kazandırdıklarını belirten Başkan Gökhan,  “Gerçekten çok güzel bir mekan olmuş. Üç ortağa hayırlı işler diliyorum. Burası bir üniversite kenti. Yakınındaki üniversite binaları yenileniyor, gelişiyor. Bu bölgedeki ihtiyaca cevap verecek iyi bir yatırım” dedi. Biga Belediye Başkanı İsmail Işık’ın da hayırlı, uğurlu olması temennileriyle kurdele kesilerek Kahve Diyarı’nın resmi açılışı yapıldı. Davetliler daha sonra yeni mekanı birlikte gezerek, afiyetle ürünlerin tadına baktı.    
 
İLGİ ve TEPKİLER MEMNUN EDİCİ
Çanakkale Kahve Diyarı’nın işletmecilerinden Erkan Çalışkan bir süre önce faaliyete başladıkları işletmeye gösterilen ilginin kendilerini son derce memnun ettiğini söyledi. Çalışkan, “Türkiye’de 123’üncü şubemizi açtık. Çanakkale’de ise ilk şubemiz. Kurumsal bir şirketiz. Açılışımıza katılan dostlarımıza, belediye başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Çanakkale’ye böyle bir mekan kazandırdığımız için biz de gururluyuz. Bir aylık bir alıştırma dönemimiz oldu. Bugün de resmi açılışımızı gerçekleştirdik. Çok memnunuz, çok güzel tepkiler alıyoruz”
 
ÇOCUKLAR İÇİN ÖZEL ALAN
Çanakkale Kahve Diyar’ındaki en büyük özelliklerden birisi de çocuklar için ayrılan özel oyun alanı. Çocuklarıyla birlikte Kahve Diyarı’na gelen ailelerin çocuklarını gönül rahatlığıyla oyun alanına bırakabileceklerini belirten işletmecilerden Erkan çalışkan, ister mekan içi kamera ister ise cep telefonlarıyla çocuklarını kontrol edebileceklerini söyledi. 100 metrekarelik bir alanda oluşturulan, ailelerin kahve keyfi yaparken çocukların da güzel anlar geçirebileceği bölüm davetlilerin büyük ilgisini çekti. Açılşa katılan çocuklar oyun alanında keyifli dakikalar geçirmeyi ihmal etmedi. 
 
Haber: Ersan KÜÇÜKKURU
 
 
 
 
 

Foto Galeri
Çanakkale Kahve Diyarı’na görkemli açılış
Çanakkale Kahve Diyarı’na görkemli açılış