Bursa Büyükşehir Belediyespor'un kaptanı İpek Soroğlu, Çanakkale Belediyespolu oldu. 1985 doğumlu orta oyuncu daha önce Beşiktaş, Vakıfbank, Galatasaray, Fenerbahçe takımlarında oynamıştı. Tecrübeli oyuncu Kulüp Başkanı İsmet Güneşhan’ın da yer aldığı törende kendisini 1 yıllığına Çanakkale Belediyespor’lu yapan imzayı attı.

İmza töreninde konuşan Başkan İsmet Güneşhan, “2017-2018 sezonu için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürmeye çalışıyoruz. Spor Kulübümüz geçmiş sezonda olduğu gibi bu sezon da Kulübümüzü, kentimizi ve ülkemizi Avrupa kupalarında temsil edecek. Dolayısı ile biz de hem kentimize hem de ülkemize yakışır bir takım kurmaya çalışıyoruz.  Hocamızın verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarımızı yaptık. Türk voleybolunda çok başarılı olmuş İpek Soroğlu ile anlaşma imzaladık.  Ben bu anlaşmanın hem kulübümüze hem de İpek arkadaşımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Çanakkale Belediyespor’un çiçeği burnunda oyuncusu İpek Soroğlu ise duygularını şu sözlerle dile getirdi; “Köklü ve başarılı kulüpte, tarihle dolu bir kentte olmayı ben de çok istedim. O yüzden Çanakkale Belediyespor Kulübünü tercih ettim. Tercih yaparken de hiç zorlanmadım. Çünkü Üzeyir hoca ile ben de çalışmak istiyorum. Hem şehir hem de kulüp hakkında çok güzel şeyler duydum. O yüzden seçerek buraya geldim. En büyük hedefim Çanakkale'ye Challenge Cup'u getirmek ve inşallah bunu da başaracağız.”

Haber: Ersan KÜÇÜKKURU