İÇDAŞ Spor Kulübü, ülke çapında başarılı sporcular yetiştirmesinin yanı sıra kurduğu modern tesislerle de göz dolduruyor. Türk sporunun hizmetine sunulan tesisler milli takımlara kamp merkezi oluyor. İÇDAŞ Sporcu Evi Kamp Merkezi’ni ziyaret eden Haluk Önem, Açık Su Yüzme milli takımının kamp ve deneme yarışları için ideal imkanların burada olduğunu belirtti. İÇDAŞ Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri Selma Tekin ile kulübün yüzme baş antrenörü Engin Sönmezoğlu tesisler hakkında bilgi verdi.
 
Haluk Önem, Açık Su Milli Takımı’nın aday sporcularının belirlendiğini belirterek “İÇDAŞ Sporcu Evi Kamp Merkezi’ne 60 sporcumuzla geleceğiz. Aday kadromuzdan oluşan sporcularımızla birlikte 8 hoca ve 3 kişilik yardımcı teknik kadromuz da olacak” dedi. Açık Su Milli Takımı aday kampı için Haziran ayının başını tespit ettiklerini ifade eden Haluk Önem, şöyle devam etti: “Bir haftalık kondisyon kampı yapıp, kamp bitişinde de deneme yarışıyla çalışmayı bitirmeyi planladık."
 
İÇDAŞ Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri Selma Tekin, milli takımı ağırlamaktan gurur duyacaklarını belirtti. Selma Tekin “İÇDAŞ Spor’un Türk sporuna kazandırdığı tesislerimizde başarılı sporcuların yetişmesi bizleri mutlu ediyor. Milli takımımızın bizim tesislerimizde kamp yapacak olmasından mutluyuz. En iyi şekilde misafir edeceğiz. Onların kupalar, madalyalar almasında bizim de katkımız olacaksa bize ne mutlu” dedi.

 


Kaynak: Haber Merkezi