Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Çanakkale programı kapsamında ilk olarak saat 10.30-11.15 arasında Çanakkale Valiliği ziyareti ile basın toplantısı gerçekleştirecek.
 
Valilikteki basın toplantısının ardından Bakan Eroğlu, saat 12.30-14.00 arasında Yenice’de Orman Köylülerine Kullandırılan Gelir Getirici Tür ve Orköy Kredi Sertifikaları Dağıtımı Merasimi törenine katılacak.
 
Yenice’deki programının ardından Bakan Eroğlu saat 15.00-16.30’da Çan’a hareket edecek. Bakan Eroğlu Atatürk Şehir meydanında DSİ Tesisleri Temel Atma Merasimi ile Orman Köylülerine Kullandırılan Gelir Getirici Tür ve Orköy Kredi Sertifikaları Dağıtımı Merasimi’ne katılacak.
 
Bakan Veysel Eroğlu’nun, Çanakkale programının son durağı ise Biga olacak. Bakan Eroğlu, Biga Kocabaş Çayı Köprüsü yanında saat 17.00-18.30 saatleri arasında DSİ Tesisleri Temel Atma Merasimi ile Orman Köylülerine Kullandırılan Gelir Getirici Tür ve Orköy Kredi Sertifikaları Dağıtımı Merasimi töreninin ardından Çanakkale’den ayrılacak.
 


Kaynak: Haber Merkezi