Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Gelibolu Belediyesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak ile bir araya geldi. Başkan Soyuak ile ilçedeki spor tesisleri ve çalışmalara ilişkin görüşmelerde bulunan Bakan Bak, yen yatırımlara ilişkin de bilgiler ve müjdeler verdi.

Ziyarete ilişkin açıklama yapan Başkan Soyuak, “Güzel günler göreceğiz demiştik. Şimdi sırada daha güzel günler var. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak, Belediyemizi ziyaret etti, taleplerimizi dinledi, müjdeler verdi. İlçemizin en önemli ihtiyaçları arasında yer alan stadyum, halı sahalar, gençlik merkezi ve öğrenci yurdunu bakanlığımızın yatırım kapsamına alacağının sözünü veren sayın bakanımıza halkımız adına teşekkürlerimi sunuyorum. Söz verdiğimiz gibi; Gelibolu'muzu Avrupa'nın en önemli kentlerinden biri yapmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” cümlelerini kurdu.

Daha sonra ilçedeki spor tesislerin ve yatırım yapılması düşünülen alanları inceleyen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’a, Kaymakam Bekir Abacı, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Gençlik ve Spor İl Ömer Kalkan eşlik etti.


Kaynak: Veysel Akın Salkın