Park ve Bahçeler Müdürlüğü önderliğinde, Barış Kordonu, Barış Kafe önü ve Karina Deniz Kültürü Merkezi'nde bulunan çocuk oyun alanlarına yönelik yenileme ve bakım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Barış Kordonu'nda bulunan çocuk oyun alanında, zemin yenileme çalışmaları tamamlandı ve çocuk oyun halısı döşeme işlemleri gerçekleştirildi. Ayrıca, oyun alanına yeni oyun grupları monte edilerek çocukların daha keyifli vakit geçirebilmeleri sağlandı. Barış Kafe önündeki çocuk oyun alanı da genişletilerek yenilendi, bu alanda da yeni oyun grupları montajı yapıldı.

Karina Deniz Kültürü Merkezi'nde yer alan oyun parkı da genişletildi ve alana yeni oyun grupları eklenerek çocukların ve ailelerin daha fazla eğlenmeleri amaçlanıyor. Mevcut oyun grupları da bakım ve yenileme çalışmalarıyla eski canlı görünümlerine kavuşturuluyor ve kısa süre içinde hizmete açılacak.

Aynı zamanda, Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri de Kordonboyu'nda bulunan oturma gruplarına yönelik boyama ve rutin bakım çalışmalarını tamamladı. Barış Kordonu'ndaki oturma grupları için ise ahşap yenileme çalışmaları gerçekleştirildi.

Bu çalışmalarla belediye, kent sakinlerinin park ve sosyal alanlarda daha kaliteli zaman geçirmelerini ve şehrin güzelliklerinden en iyi şekilde faydalanmalarını sağlamayı hedefliyor.


Kaynak: Senem Erdem İnal