31 Mart Mahalli Genel Seçimler sonucunda Çanakkale’de sandıktan Muharrem Erkek ve Burak Kunt’un ardından üçüncü olarak çıkan Cumhur İttifakı’nın belediye başkan adayı Jülide İskenderoğlu, kısa bir süre önce yazılı bir açıklama yaptı.

Yerel Seçim sürecinin sonlandığını anımsatan Jülide İskenderoğlu açıklamasında şu cümleleri kurdu; “Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Sayın Muharrem Erkek’i tebrik ediyorum. Belediye meclisimize  seçilen tüm parti temsilcisi meclis üyesi arkadaşlarımızı da kutluyor tüm çalışmalarında başarılar diliyorum.

Belediye Başkan adaylığım sürecince benimle birlikte gece gündüz çalışan gönülden bana ve Çanakkale için yapmayı hayal ettiğimiz güzel projelerimize inanan gönüllülerimize, Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarıma, Kadın ve Gençlik Kollarımıza, Ülkü Ocakları teşkilatlarımıza, AK Parti ve MHP teşkilatlarımızdan gönülden gece gündüz çalışan arkadaşlarımıza, geçmiş dönem Milletvekillerimize, Vekilimize, Bakan Yardımcımıza ve bizlere teveccüh eden tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Elimizdeki imkanlar ölçüsünde bizimle birlikte çalışmaya gelen herkesle çalıştık, bize destek olan herkes bizim için çok kıymetli ve asla unutmayacağımız anılar biriktirdik. AK Parti ve Cumhur İttifakı millet ve vatan sevdalılarının hareketidir. Biz milletin iradesi hariç hiçbir şeye inanmayız.

Siyasetin bittiği bir süreç başladı artık hizmet etme vaktidir. Sayın Cumhurbaşkanımızın dile getirdiği gibi biz milletimizin kararını daima baş tacı eden ve sandıktan gelen sesi duyarak önlem alacak bir iktidarız. Gün yeni bir gün ve daha çok çalışarak sorunları çözecek biziz. Gün birlik beraberlik günüdür. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde biz AK Partinin bir neferi olarak her daim buradayız. Bizim sloganımız belli; durmak yok yola devam.”


Kaynak: Haber Merkezi