AK Parti Kepez Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Dalaklı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kepez Belde Örgütü'nde gerçekleşen önemli bir değişimle CHP saflarına katıldı. Bu beklenmedik hamle, CHP Belediye Başkan adayı Birol Arslan'ı seçim öncesinde daha da güçlendirdi. 

31 Mart yerel seçimlerine 5 gün kala CHP Kepez belde örgütünde yaşanan bu önemli gelişmeyle Hüseyin Dalaklı, yerel seçimler öncesinde CHP'ye geçti. Dalaklı'nın CHP'ye katılımı, partinin altı oklu rozetini Kepez Belde Başkanı Kudret Şahin'in elinden almasıyla resmileşti. Baba ocağı olarak nitelendirdiği CHP'ye katılan Dalaklı, bu önemli adımını Kepez Belediye Başkanı ve CHP'nin Kepez Belediye Başkan adayı Birol Arslan'ın eşliğinde attı.

Siyasi Dinamiklerde Değişim
Dalaklı'nın parti değişikliği, Kepez'de seçim öncesinde siyasi gündemi belirleyen önemli bir olay olarak kayda geçti. Kepez Belediye Başkanı ve CHP'nin adayı Birol Arslan, Hüseyin Dalaklı' nın partiye katılımını değerlendirirken, "Kepez için daha güçlü bir gelecek inşa etmek adına, herkesin birlikte çalışması gerektiğine inanıyoruz. Hüseyin Dalaklı' nın bizimle birlikte olması, bu vizyon doğrultusunda önemli bir adımdır. Kepez'e hizmet etmek için bir aradayız" şeklinde konuştu.

 


Kaynak: Veysel Akın Salkın