Gelibolu ilçesine bağlı Kavakköy Beldesinde Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Anıl Dağlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü unutmadı. Kavakköy’ün tanımış ve sevilen isimlerinden Anıl Dağlar, Dünya Kadınlar Günü’nde belde sakini kadınları, eşi Sude Dağlar ile birlikte kahvaltıda ağırladı. Nehir Restaurant da düzenlenen özel etkinlikte  Dağlar çifti konuklarıyla tek tek ilgilendi.

Kahvaltı programı boyunca Muhtar Adayı Anıl Dağlar, misafirlerinin görüşlerini dinledi ve taleplerini aldı. Samimi atmosferde geçen etkinlikte katılımcılarla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Dağlar’ın düzenlediği özel etkinlik, beldedeki kadınların günlük yaşamlarından uzaklaşarak bir araya gelmelerine de vesile oldu. Kadınların toplumdaki önemine vurgu yapan Muhtar Adayı Dağlar, kadınların hak ettikleri değeri görmelerini sağlamak amacıyla bu tür etkinlikleri önemsediklerini belirtti.

Anıl Dağlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü unutulmaz kılan bu etkinliğiyle beldedeki seçmenlerine duyarlılığını göstererek, önemli de bir adım atmış oldu. Kavakköy sakinleri, genç muhtar adayına düzenlediği etkinlik için teşekkürlerini iletti.


Kaynak: Ersan Küçükkuru