Lapseki Belediyesine ait sahil sosyal tesislerinde düzenlenen ve Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz’ın eşi Hacer Hanım ile birlikte katıldığı yemekte dernek başkanı Hasan Erkan ve yönetim kurulu üyeleri programa katılanlara kapıda karanfil vererek bayanların günlerini kutladılar.
Dernek başkanı Hasan Erkan yaptığı kısa konuşmada, “Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz‘8 Mart Dünya kadınlar günü’ programına katılımızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. 8 Mart geçti fakat biz hafta içine geldiği için genel de programlarımızı Pazar günleri yapıyoruz hepinize iyi eğlenceler dileyerek kadı bayanlarımızın ‘8 Mart Dünya kadınlar günü’ kutluyorum” dedi.
Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ise “Beyçayırlılar birbirlerine çok bağlı bizde Beyçayırlıları seviyoruz benim Eşimin an nenesi Beyçayırdan onun için sizlerle beraber olmaktan özellikle mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Dernek başkanı ve yönetim kurulu üyelerine bizleri bu gün burada buluşturdukları için ayrıca teşekkür ediyorum gerçekten çok güzel bir program. Bu güne kadar derneğiniz ne program yapmış ise hep sizlerle beraber olamaya çalıştım ve olmaya da devam edeceğim hepinize iyi eğlenceler diliyorum” diye konuştu.   

Haber: Ercan ÖZÇETİN