Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) verilerine göre, Çanakkale'nin Biga  ilçesine bağlı  Kozçeşme Köyünde 2.5  büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gece saatlerinde, saat 00.17  'de kaydedilen bu sarsıntının derinliği ise yerin  9.7  kilometre altında gerçekleşti.

Çanakkale'nin Biga ilçesi sallanmaya devam ediyor. Gece saatlerinde sabah saatlerine kadar devam eden sarsıntıların Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) verilerine göre, Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Hisarlı köyünde arda arda saat 00.21 ve 00.29'da yaklaşık 8 dakika içinde 1.8 ve 2.1 büyüklüğünde 2 deprem meydana geldi.  Gece saatlerinde 8 dakika arayla gerçekleşen bu sarsıntıların derinlikleri yerin 12.2 ve 10.8  kilometre altında kaydedildi. Sabah saatlerinde ise 05.42'de bu sefer Biga'nın Kepekli köyünde 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) verilerine göre, sarsıntının derinliği 11.1 kilometre olarak ölçüldü.

Son sarsıntı ise Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) verilerine göre, sabah saatlerinde 06.25'de Biga ilçesine bağlı Kepekli köyünde 2.3 olarak kaydedildi. derinliği ise 12.1 kilometre olarak ölçüldü.
Haber: Veysel Akın Salkın