8 Mart Dünya kadınlar günü nedeniyle Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Eşi Hacer hanım ve AK Parti İlçe Başkanı Halil Özer, İl genel meclis üyeleri Tayfun Sevim, Hasan Engin ile birlikte ilçede faaliyet gösteren “Yardım sever kadınlar” derneğini ziyaret ederek günlerini kutlayıp karanfil verdiler.
 
Lapseki yardımsever Kadınlar Derneği Başkanı Şule Erdoğan:“ Ziyaretinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyoruz ayrıca dernek yerimizde özellikle kira konusunda yardımlarınızdan dolayı dernek üyeleri olarak size çok teşekkür ediyoruz. Çalışmalarınızı yakından takip ediyor kolay gelsin iyi çalışmalar” dedi.
 
Belediye başkanı Eyüp Yılmaz:“ 8 Mart Dünya kadınlar günü nedeniyle sizleri ziyaret ettik gününüz kutlu olsun. Öncelikle Zor bir süreçten geçiyoruz ama çok şükür artık sona yaklaştık diyebiliriz çünkü ilçemizde bu güne kadar alt yapı anlamında gerçekten bir şey yapılmamış hatta adım bile atılmamış biz göreve geldiğimiz ilk günden Kanalizasyon, İçme ve kullanma suyu ve özlemle beklenen doğal gaz bu çalışmalar artık sona erdi. Şu an evlerinizdeki çeşmelerden tertemiz arıtılmış su akıyor artık yalnız şu an için demiyoruz çünkü bazı bölgelerimizde su borularında değişiklik çalışması devam ediyor bu çalışmalar bitince sizlere duyuracağız. Doğal gaz konusunda sizlere müjde veriyoruz 2017 kışında ilçemizin bazı bölgeleri doğal gazı yakacak. Bu gün yağmur yağdı yollar çamur evet bende sizlerle birlikte bu çamurlu yollarda yürüyorum biraz sabır doğalgaz hattı geçer geçmez ardından parke taş döşemesine hız vereceğiz Lapseki hepimizin” dedi.
 
Haber: Ercan Özçetin