Biga Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen Cumhuriyet Kupası Bölgesel 3 Bant Bilardo Turnuvası, bu yıl da spor severlerin yoğun ilgisiyle gerçekleşti.
 
Biga Belediyesi, bilardo tutkunlarını bir araya getirmek ve sporun yaygınlaşmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen Cumhuriyet Kupası Bölgesel 3 Bant Bilardo Turnuvası'na ev sahipliği yaptı. Turnuvaya katılan onlarca sporcu, Biga'da bilardo heyecanını yaşadı. Üç gün süren heyecan dolu müsabakaların ardından dereceye giren sporcular ödüllerini aldı.
 
Üç Gün Süren Mücadeleler
Cumhuriyet Kupası Bölgesel 3 Bant Bilardo Turnuvası, üç gün boyunca süren müsabakalarla dolu dolu geçti. Sporcular, bilardo masalarında ustalık göstererek birbirleriyle kıyasıya mücadele etti. Turnuvanın final aşaması sona erdiğinde ise dereceye giren sporcular belli oldu.
 
Dereceye Giren Sporculara Ödüller Verildi
Heyecanın doruklarına çıkılan final müsabakalarının ardından dereceye giren sporcular, Biga Belediyesi tarafından düzenlenen ödül töreninde ödüllerini aldılar. Turnuvada başarılı bir performans sergileyen sporcular, ödülleriyle gurur yaşadılar. Onlarca sporcunun yarıştığı turnuvanın ödül törenine katılarak sporculara ödüllerini takdim eden Belediye Başkanı Bülent Erdoğan yaptığı değerlendirmede ise “3 gün süren ve bilardo severleri bir araya getiren turnuvamıza katılan tüm sporculara teşekkür ederiz” dedi.
 
Haber: Şahver Banu ÇAğlak