İlker Uzunalan ünlü oyuncu Cem Özer’in efsane sanatçı Cem Karaca’yı konu eden ‘Cem Olmak’ müzikalini anlattığı haber için fotoğraflar çekti. 

“İlker Uzunalan’la çalışmak büyük keyif”

Birçok ünlü isimle çekimler yapan İlker Uzunalan, Cem Özer ile yaptığı çekimlerden büyük keyif aldığını belirtti. Çekimlere Evo’s Angels’ın başarılı yöneticileri Evren Yaşlak ve Evrim Yaşlak da eşlik etti. Türkiye’ye Evo’s Angels kalitesinde bir dijital dergi kazandıran iki kardeş İlker Uzunalan’la çalışmanın her zaman büyük bir keyif olduğunu söyledi.

Cem Özer’den muhteşem performans

Cem Karaca’nın unutulmaz şarkıları eşliğinde, Cem Özer’in usta oyunculuk performansı, Murat Gürvardar’ın yenilikçi metni ve sinematografik rejisi, Ercüment Vural’ın müzikal düzenlemeleri ve Burcu Koçyiğit’in muhteşem koreografisi “Cem Olmak” müzikali için bir buluştu.

Cem Karaca; aşkı için ıslak ıslak bakan, o aşkın uğruna feleğin tekerine çomak sokan ve bunu bize de anlatan bir şarkıcı. Geçmişteki günlerden bir teselli ararsak resimlerin gözyaşı döktüğünü de ondan öğrendik. Ne zaman yolumuz Gülhane parkına düşse gözlerimiz o ceviz ağacını arar durur Nazım Hikmet’i de yad ederiz. Hele hele Tamirci çırağının o saf aşkını hangimiz bilmeyiz ki, kulaklarımıza ustanın haydi giy tulumları dediğini duyar gibi oluruz.

Bir de Namus belası’nı onun gibi kim anlatabilmiş acaba. 70’ 80’ 90’ ların bu efsane sanatçısını Cem Olmak adlı bu müzikalde bir kere daha sevgi ve hasretle anıyoruz.