Türkiye'nin dört bir yanında eğlence severlerle buluşan ünlü komedyen İsmail Nuri, yeni hazırladığı şovuyla Gökçeada'da özel bir stand up gecesi düzenliyor.
 
 Farklı şehirlerde sergilediği başarılı gösterileriyle tanınan İsmail Nuri, Karadut Bistro Cafe'de 19 Temmuz Çarşamba günü saat 22.00'de seyircileriyle buluşacak. İsmail Nuri, Kadıköy Stand Up'ın komik ismi olarak bilinirken, sahne performansı ve mizahi tarzıyla izleyicilerin gönlünde taht kurmuş bir isim. Kendine özgü espri anlayışı ve eğlenceli sunumuyla seyircilere unutulmaz bir gece yaşatmayı hedefliyor. İsmail Nuri gösteri boyunca, seyircilere eğlence dolu bir içerik sunacak.
 
İSMAİL NURİ'NİN STAND UP GÖSTERİSİ UNUTULMAZ ANLARA DAVET EDİYOR!
Stand up gösterisi, tüm eğlence severleri bu özel geceye davet ediyor. Gökçeada'nın güzellikleriyle birleşen bu eğlence dolu gece, tatilciler ve yerel halk arasında büyük ilgi uyandırıyor. İsmail Nuri'nin stand up gecesi, Karadut Bistro Cafe’ de seyircilere keyifli ve neşeli anlar yaşatacak. İsmail Nuri'nin mizahi anlatımı ve sahne enerjisiyle dolu dolu geçecek bu etkinlikte, izleyiciler günlük hayatın stresinden uzaklaşıp gülme dolu bir atmosferin keyfini çıkaracak.
 
İSMAİL NURİ KİMDİR?
 İsmail Nuri,  yaklaşık 15 yıldır doğaçlama tiyatro, dans ve kişisel gelişim alanlarında profesyonel çalışmalar gerçekleştiriyor. Bu süreç boyunca binlerce katılımcıyla birebir ve grup çalışmaları gerçekleştirdi. The Work , Spolin, Meisner, Bedensel Farkındalık ve Nefes teknikleri üzerine çalışmalar yaptı ve eğitimler düzenledi. Farklı doğaçlama konseptlerinin ve gruplarının seyirciyle buluşmasını sağladı. Televizyon ve radyo programları hazırladı ve sundu. Doğaçlama oyuncusu olarak 2000'e yakın gösteri yaptı. Barcelona, Kopenhag; Atina gibi farklı kentlerde uluslararası festivallerde workshop'lar gerçekleştirdi ve sahne aldı. Dans alanında özellikle sirtaki ve zeibekiko üzerine yoğunlaştı, Perperuna ve Dora Staratou dans gruplarıyla çalıştı. Ülkemizin önde gelen şirket ve kurumları için  eğitim ve sahne etkinlikleri  düzenledi ve uyguladı. İsmail Nuri kendi tasarladığı Doğaçlama Adam ve online  eğitim ve sahne etkinlikleriyle seyirciyle buluşmaya devam ediyor.
 
Haber: Veysel Akın Salkın