Kenan Doğulu ve Beren Saat çifti, kısa bir tatil için yurt dışına çıkmıştı. Ancak tatil dönüşünde havalimanında gazetecilerin objektiflerine takıldılar. Gözlük ve şapka takarak kamufle olmaya çalışan Kenan Doğulu, soruları yanıtsız bıraktı. Beren Saat ise ayak bileğini burktuğu için tekerlekli sandalyeye mahkum kaldı.

Tekerlekli sandalyede görüntülenen Beren Saat, hayranlarını endişelendirdi. Sağlık durumu hakkında bilgi vermeyen güzel oyuncu, sadece "Ayak bileğimi burktum, iyiyim" şeklinde konuşabildi. Kenan Doğulu ise eşinin görüntülenmemesi için eliyle çekimi engellemeye çalıştı. Çifti korumakla görevli bir adam da basın mensuplarını uzak tutmaya çabaladı.

Bu olay, magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı. Beren Saat'in tekerlekli sandalyede olması ve ayak bileği burkulması, sevenlerini endişelendirirken, sağlık durumuyla ilgili net bir açıklama yapılmadı.

Ünlü çift, bu talihsiz kaza sonrası bir süre dinlenerek sağlıklarını yeniden kazanmayı umuyor. Beren Saat'in ne zaman tekerlekli sandalyeden kalkacağı ve ayak bileğinin durumu hakkında ise ilerleyen günlerde daha fazla bilgi almayı umut ediyoruz.


Kaynak: Haber Merkezi