Çanakkale yat limanında yaşanan elim kazada hayatını kaybeden belediye personeli Caner Özbek için belediye hizmet binası önünde tören düzenledi.

Çanakkale Belediyesi Yat Limanı'nda 11 Temmuz Salı günü öğle saatlerinde meydana gelen elim bir kaza sonucunda, Caner Özbek şekilde yaralandı. Edinilen bilgilere göre, Özbek'in oksijen tüpü dolumu sırasında patlama meydana geldi. Hemen olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, yaralı işçiyi acil bir şekilde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Hastanesine sevk etti. Ancak tüm müdahalelere rağmen Caner Özbek kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.Bu acı haber, Özbek'in ailesini, sevenlerini ve mesai arkadaşlarını derin bir yasa boğdu.
 
BELEDİYE BİNASINDA DUALAR OKUNDU 
Törende Belediye Başkanı Ülgür Gökhan duygusal bir konuşma yaptı. Acının tarifi olmadığını dile getiren  Başkan Gökhan, “Yüreğim, canım yanıyor. Belediyemizin çalışkan, dürüst, becerikli bir kardeşini, çalışma arkadaşımızı kaybettik. Mekanı cennet olsun. Mutlaka öyle olacaktır diye düşünüyorum. Takdir ilahi ama öyle bir insanın yeri cennetten başka bir yer olmasa gerek diye düşünüyorum inancım gereği. Çok sevecen, insancıl, yardımsever bir insandı. Hayat böyle bir şey her şey sırayla olmuyor. Keşke sırala olabilse. Bu binadan ilk uğurladığımız kişi Caner kardeşimiz oldu. Görünmez bir kaza sonucu kaybetti. 2015 yılından beri Çanakkale Belediyesinde hizmet veriyordu. Yat limanının vazgeçilmez elemanıydı. Kendi evladımız kaybetmiş gibi üzgünüm.  Özbek ailesine, sevenlerine, çalışma arkadaşlarına başsağlığı diliyorum” dedi. Başkan Gökhan’ın konuşmasının ardından dualar okundu. Caner Özbek’in naaşı Şehitler Camiine götürüldü.  Özbek ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazının ardından Şehir mezarlığına gömüldü.
 
Haber: Veysel Akın Salkın