Arka Sokaklar dizisi, uzun bir aradan sonra yeni sezonuyla geri dönüyor. Ancak Selin Komiser rolünü oynayan Oya Okar, diziden ayrıldı. Dizinin yapımcısı Türker İnanoğlu'nun sağlık sorunları nedeniyle yayına ara verilmiş ve daha sonra hakları Kanal D'nin iç yapımlar ekibi olan D Media'ya devredilmişti.

17 yıldır Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisi, uzun süren bir bekleyişin ardından yeni sezonuyla aynı gün ve saatte izleyicilerle buluşacak. Ancak hayranlarının merakla beklediği dizide Selin Komiser karakterine hayat veren Oya Okar, diziden ayrıldı.

Dizinin eski kadrosundan Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu'nun yeni sezonda yer almaya devam edeceği biliniyor. Ancak Oya Okar'ın ayrılığıyla birlikte Selin Komiser karakteri dizide yer almayacak. Dizi, Orhan Oğuz ve Ozan Yurdakul'un yönetmenlik koltuğunda olacak.

Arka Sokaklar dizisinin ağustos ayında sete çıkması planlanıyor ve sevilen polisiye dizinin yeni sezonuyla heyecan dolu bir şekilde geri dönmesi bekleniyor.

Haber: Senem Erdem İnal