Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye’nin 2016 yılında en hızlı büyüyen şirketleri TOBB’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Çanakkale’den törene Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı S. Kaya Üzen ve TOBB Girişimciler Kurulu Üst Kurul Üyesi, Marmara Bölge Temsilcisi ve Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu Başkanı İ. Kürşat Tuna da katıldı.

Törene rahatsızlığından dolayı katılamayan Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında yer alarak Çanakkale’yi  gururlandıran Dönmez Demir İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. sahibi Gökhan Dönmez’i Borsa Başkanı S. Kaya Üzen ve TOBB GGK Marmara Bölge Başkanı İ. Kürşat Tuna ziyaret ederek, firma adına aldıkları plaketi kendisine takdim etti. Ziyaretle ilgili değerlendirme yapan Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Üzen,  “Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi sıralamasında Çanakkale’mizden Dönmez Demir İnşaat Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. firmasının yer alması bizleri gururlandırdı. Çanakkale’de faaliyet gösteren şirket, hem ülke ekonomisine hem de istihdama katkı sağlıyor. Gökhan beyi başarılarından dolayı tebrik ediyor, önümüzdeki yıllarda İlimizden daha birçok firmanın bu şekilde başarılarla anılmasını temenni ediyoruz” dedi.

TOBB Girişimciler Kurulu Üst Kurul Üyesi, Marmara Bölge Temsilcisi ve Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu Başkanı İ. Kürşat Tuna ise, “Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında girme başarısını gösteren Dönmez Demir İnşaat Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. Çanakkale’mizin gurur kaynağı olmuştur. 2016 yılında yaşanan bunca sıkıntılara rağmen iş dünyası çalışma azminden hiçbir şey kaybetmeden başarı öykülerini yazmaya devam ediyor. İş dünyası olarak her zaman üretmeye, katma değer yaratmaya devam edeceğiz. Başta Dönmez Demir İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti firması yetkilisi Sevgili Kardeşimiz Gökhan Demir olmak üzere bu başarıda pay sahibi olan şirketin yöneticilerini ve çalışanlarını canı gönülden kutluyorum. Başarılar diliyorum. Gelecek sene bu listede Çanakkale’mizden firmaların artmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
 
 
 


Kaynak: Haber Merkezi