Gelibolu Kaymakamı Bekir Abacı 6 Şubat 2023 tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ilçesi olan, 10 ilde hissedilen ve yıkıma sebep olan 7.7 şiddetindeki depremde Malatya'da bulunan annesi, babası ve kardeşini kaybeden Polis Memuru Murat Peköz'e taziye ziyaretinde bulundu.

Polis Memuru Murat Peköz’ ün acısını paylaşan Gelibolu Kaymakamı Bekir Abacı eşi Fendiye Büşra Abacı ile gerçekleştirdiği ziyarette  depremde vefat eden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, sabır ve başsağlığı dileğinde bulundu.

Kaymakam Abacı, ayrıca depremi Hatay'da yaşayan, Polis Memuru Ahmet Soner Yılmaz'ın annesi Nilüfer Yılmaz, Gülizar Yılmaz ve çocuklarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Devletin tüm imkanları ile her daim vatandaşın yanında olduğunu belirterek, bu zor günleri hep birlikte aşacağımızı belirtti.

Abacı, Dulkadiroğlu ilçesinde yaşayan Erdal Çakmak ve ailesini, yine Hatay Antakya'dan Gelibolu’ya gelen depremzede Adem Fevzi ve İsa Güraslan ve ailelerini de ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Gülçin AKIN